1. Hírek
  2. Több Transporter-erő, mint valaha
2024.08.01.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől

Több Transporter-erő, mint valaha

Üdvözöljük a haszongépjárművek jövőjében: Az új Transporter mércét állít és teljesen új lehetőségeket nyit meg Ön előtt. Eredeti Volkswagen Haszonjármű dizájnjával, jelentősen javított haszongépjármű-tulajdonságaival és számos új, jövőbiztos funkciójával nem csak még nagyobb vezetési kényelmet és rakodási mennyiséget kínál, hanem még nagyobb variálhatóságot is.

Új Transporter 2024

Az új Transporter rugalmasan alkalmazkodik az Ön igényeihez a megalkuvást nem tűrő haszongépjármű létének, valamint a modellek és hajtásrendszerek széles választékának köszönhetően - legyen szó városról vagy hosszú utakról, különböző hosszúságú és magasságú zárt szállítóról vagy duplakabinos, platós teherautóról, dízel, plug-in hibrid (eHybrid) vagy teljesen elektromos meghajtásról. Ez a jármű intelligens, robusztus és megbízható – pontosan az, amire Önnek, mint profinak szüksége van a mindennapi munkája során, és amit egy Transportertől  megszokott: megbízható partnerségre. Üdvözöljük az új Transporterben!

%DAj%20Transporter%202024

Hosszabb, szélesebb, távolabbra visz – kiemelkedő teherbírással

Az Ön sikere érdekében az új Transporter szinte minden téren fejlődött elődjéhez képest: tapasztalja meg a megnövelt kényelmet a vezetőfülkében, a 61 mm-rel hosszabb raktérhosszt alapfelszereltségként – és ha ez nem elég, most először akár 3 m-nél is nagyobb raktérhosszt az opcionális hosszú tengelytávú változatban. A lényegesen nagyobb szélesség előnyeit is élvezheti, további 148 mm-rel a kerékjáratok között. A nagyobb méretek jót tesznek a belső térnek, amely nemcsak több helyet kínál a rakomány számára, hanem még kényelmesebb vezetési élményt nyújt Önnek és csapatának a mozgalmas hétköznapokban.

Mindez a növekedés lényegesen nagyobb raktérfogatot jelent – ​​de az új Transporter nagy lépést tett a hasznos teherbírás és a vontatási kapacitás tekintetében is.

Az akár 5,8 m3-es, normál tengelytávú és normál tetős változattól a maximum 9 m3-es, magastetős, hosszú tengelytávú változatig az új Transporter minden eddiginél nagyobb rakteret kínál. A hasznos teherbírás 1,2-ről 1,33 tonnára, a maximális dinamikus tetőterhelés 150-ről 170 kg-ra nőtt. Nem szabad megfeledkezni a vontatható pótkocsiról sem: annak megengedett tömege 2,5 tonnáról lenyűgöző 2,8 tonnára nőtt.

A kibővített raktér-kapacitásnak köszönhetően nem csak többet szállíthat, hanem rugalmasabban is eljárhat a feladataiban - függetlenül attól, hogy milyen iparágban dolgozik. Az új Transporter a hannoveri IAA TRANSPORTATION 2024 kiállításon ünnepli premierjét.

%DAj%20Transporter%202024

Inspiráló teljesítmény

Vezesse vállalkozását a belső sávban: az új furgonnal stílusosan szállíthat. Feltűnő megjelenése a tipikus rövid fronttal azonnal vonzza a szemet, míg a válaszható modern LED mátrix fényszórók kiváló láthatóságot biztosítanak – akár úton, akár építkezésen. A Transporter még több rakodóteret és hasznos helyet kínál. Soha nem volt ilyen egyszerű az Euro-raklap használata, köszönhetően a raktér megnövelt ajtajának. Az alapváltozatok lenyűgöző választéka mellett a testreszabás széleskörű lehetőségeit is élvezheti a speciális karosszériagyártók erős partnerhálózatán keresztül. Az Ön furgonja, az Ön stílusa, az Ön sikere.

Nagyobb belül: több hely, több kényelem, több lehetőség

Amikor a munka és a kényelem találkozik: a sofőr munkahelye az új Transporterben pilótafülke, iroda és pihenőhely egyben. Az innovatív Digital Cockpit segítségével útközben is teljes áttekintést kaphat, miközben a modern segédrendszerek megkönnyítik mindennapi munkáját. Ergonomikus ülések, új haszonjármű innovációk, mint például az opcionális 230 V-os tápelosztó külső fogyasztók számára, valamint a VW Connect5 mobil online szolgáltatásai biztosítják, hogy mindig nyugodtan érkezzen meg. A rengeteg tárhely és portok mindent rendben tartanak – az okostelefontól az ebédlődobozig. Lenyűgöző, akár 1,33 t hasznos teherbírásával, valamint még nagyobb rakodási térfogatával, rakodási hosszával és hasznos teherbírásával az új Transporter szinte minden kihívásra készen áll. Fedezze fel a közlekedés egy teljesen új dimenzióját – intelligens, hatékony, tágas.

%DAj%20Transporter%202024

Lájkolja Facebook oldalunkat, hogy elsőként értesüljön az újdonságokról és érdekességekről!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.